2013. március 8., péntek

 

Tavaszi hírek


Kaposvári farsangi szereplésünk óta hol tavaszodik, hol mégse, de a sport-rendezvények márciusban mindenképp elindulnak!
Lesz közülünk pl., aki a hosszú hétvégét Barcelona vagy Róma maratonnal - és kapcsolódó városnézéssel - tölti (majd hozunk fotókat). Aztán a hónap végén a Balaton Szupermartonra utazunk 2 vagy 4 napos szereplésre:)

Megkötöttünk a BSI-vel egy éves Futóklub szerződést, melynek lényege, hogy a tagjaink (eddig: Adrienn, Andrea, Anikó, Anita, Ádám, Bernadett, Edit, Eszter, Éva, Fatime, Ferencz, Gábor, Gergely, Henrietta, Levente, Mónika, Richárd, Tamás, Virág, Zoltán) futónagyköveten keresztüli csoportos nevezés (min. 5 fő) esetén a mindenkori Törzsfutó/Futóklub díjakat fizethetik az idei futó/kerékpáros/túrázó vagy akár úszó eseményekre! Cserébe itt a weblapon elhelyezésre került a BSI és a SPURI futóbolt hirdetése, valamint megkapjátok e-mailben a havi aktualitásokról szóló BSI hírlevelet is.
Készítettem egy áttekintést az érintett eseményekről és a kedvezményes nevezési határidőkről, amit tudtok böngészni (jobbra a hirdetés alatt). Március végéig összegyűjthetnénk a nevezőket a Vivicitta távokra, Tisza-tó tekerésre, CocaCola Női futásra és Kékes mászásra!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése