2012. február 28., kedd


Zebrafutás a februári napsütésben

Reggel 9 előtt értem a MAC-ba, még alig volt mozgolódás. Lefutottam a bemelegítő köröket, hisz YT50 már nem piskóta! Aztán vártam az elígérkezett társakat...
Mikor már kezdtem volna gyanakodni, hogy az a vasárnap van-e, amelyikre gondolok:) érkezett Feri, Zoltán aztán Berni, aki a futáson kívül az  összes többi feladatot vállalta magára!
Bevártuk még Virágot is, aztán negyed 11 körül elindultunk az 5,3 kilis köröknek. Kezdett egyre szebb napsütés kialakulni, meg be is melegedtünk, így már márciusnak tűnt a "téli futás"!
Azután sorra cserélődtek a futótársak. Volt aki most ért ki, mint Edit 1 tepsi sütivel :), volt akinek mennie kellett, míg más szusszant egy környit és elkezdte kóstolni az összegyűlt finomságokat.
Berni fotókkal dokumentálta, hogy lassulunk és ugrunk rá szomjazva a vízre egyre gyakrabban. Közben pedig regisztrálta az eredményeket a ZebraNaplóba! Volt akiket telefonos segítséggel kellett beírni, mert elkerültük egymást térben-időben.
Aki teljesítette, vagy túlteljesítette a tervezett távot, lassan elköszönt. Edittel köröztünk még, majd az uccsó 2 ötöst már egyedül toltam le.
Mivel nem jöttünk össze a határértéknek kigondolt 20an, a tombolára hozott futócuccok visszamennek a vitrinembe következő rendezvényig! Kártya-gyűjtő játékra sem jött jelentkező, így utolsó négyek befaltuk a Különdíjat :)


Köszönöm Mindenkinek a gyűjtött KM-eket és a sikeres Télűzést a Margitszigetről!
Gratula az újabb egyéni csúcsokhoz és köszönet Berninek a kiszolgálásért!
Zebra-Oszkár idén mind a 17 jelöltnek jár holtversenyben:)

Zebrafutó: gyűjtött kili
Berzi Zoltán 5,3
Bogár Bálint 5,3
Bujtás Szilvia 5,3
Csurgai Csilla 5,3
Erdei Ferencz 31,8
Fodor Ani 21,2
Hegyi Gábor 5,3
Járosi Tamás 55,5
Kovács Eszter 10,6
Martos Edit 21,2
Mülbacher Péter 32,2
Réti Virág 21,3
Szabó Zsolt 26,5
Sziliczi Mariann 21,2
Szőke Noémi 10
Tóth András Zoltán 10,6
Varga Dániel 32,2








Ha Ön ezt a mondatot olvassa, akkor eljutott a ZeBRa FutóKlub I. (de ígérem nem utolsó:) nyilvános futónapjáról írt hivatalos beszámoló végére...  
Most már kikapcsolhatja a számítógépét!!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése